مشاهده سبد خريد
تعداد نام كالا قيمتD
محصولات و خدمات آموزشي، پزشكي، بهداشتي، زيورآلات »» زن  بانو
اخبار و مقالات و خواندنيهاي آموزشي، پزشكي، بهداشتي، زيورآلات »» زن  بانو

سلولز جدید آبی Celluless یا سلولز 5000    بند انداز صورت و بدن برقی زنان و دختران    ادکلن زنانهCHIFON perfume For Women By Emper شیفون اصل    عطر ماه تولد متولدین تیر    ست کامل  سنگ پای پداگ    صابون عسل و مروارید    ادکلن دیزایر بلو    عینک پلیس S8411    سنگ پای برقی  Multi Functional Electric Pedicure Device    ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor    بادکش بدن    ماساژور و موبر برقی و باطری درماستا    ست ادکلن Carlos moya کارلوس مویا مردانه + اسپری    اتو موی مسافرتی    بندانداز برقی صورت و بدن برونز Browns    ست Carlos moya|ست اسپری +ادکلن کارلوس مویا مردانه    عطر ماه تولد فروردین    ادکلن شیفون زنانه امپر CHIFON perfume Emper    خرید ادکلن دیسل Diesel only the brave دیزل    ادکلن2i2 مردانه  

ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor

● لوازم آرايشي و بهداشتي » » ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor

خرید « ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor » از طريق فروتل ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من وسيله اي ساده با كارآيي بالا ميباشد

As Seen On TV
توضیحات مربوط به ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من :
ماساژور با پورت یو.اس.بی وسیله ای ساده اما با کارآیی بالا میباشد که خستگی عضلات دست، گردن و کمر شما را با اتصال به پورت یو.اس.بی کامپیوتر برطرف کرده و خستگی ناشی از کار با کامپیوتر را از بین می برد. حتماً برای شما هم پیش آمده که ساعتها هنگام کار با کامپیوتر احساس خستگی میکنید، پس با اتصال راحت این دستگاه اقدام به ماساژ عضلات خود نمایید و پس از دقایقی با به گردش در آوردن خون در رگها احساس شادابی و نشاط کنید.
* نصب آسان
* طراحی زیبا
* ویبره قدرتمند
* رفع خستگی عضلات ناشی از کار با کامپیوتر
* ...
* دارای گواهی استاندارد CE و FC اروپا و آمریکا.
بهترین وسیله برای بیرون راندن خستگی
از بدن بعد از یک روز سخت کاری
ریلکـس کردن عضلات , بدن و صورت .
رفع خستگی بدن , گردن , پا , زانو و حتی آرتروز پا
مطابق با استاندارد های اروپا CE
مناسب برای رسیدن به آرامش بعد از یک روز کاری سخت
می تواند تجربه یک ماساژ بسیار لذتبخش و موثر
در رفع خستگی و بر طرف نمودن تنش های
باقیمانده در عضلات بدن
امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد توانسته مینی ماساژر هوشمند را در جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار داد زیرا:
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر ، حسابداران ، کارمندان ، معلمان ، تمامی گروههای سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار طولانی و
افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند.
این محصول بر اساس تئوری نقاط اصلی در طب سوزنی با بهره گیری از تکنولوژی
پیشترفته کشور آلمان در مراحل طراحی وساخت و با اقتباس از کارکرد لرزش و ماساژ باعث فعال شدن سلولها افزایش عمل اکـسیژن
رسانی و تغذیه بیشتر خون که باعث بهبود سلامتی وافزایش طول عمر میگردد ساخته شده است.
این ماساژور هم با باتری و هم با usb
قادر به کار کردن است.
این دستگاه جهت تسکین دردهای عضله ، فلج بلز ، بی حسی موضعی ، سوخت وساز بیشتر چربیهای زیر پوست ، افزایش رشد
موها وتقویت عضلات تمامی نقاط بدن انسان کارائی فراوانی دارد.که تمامی این توانائیهای منحصر به فرد این دستگاه مدیون طراحی ویژه در
ساختار بدنه و موتور پر قدرت آن می باشد..
این دستگاه از جدید ترین محصولات در زمینه مراقبتهای بهداشتی فردی تولید شده با استفاده خلاقانه از علم مهندسی بیونیک ،فیزیک و طب سنتی است ، این دستگاه یک وسیله ضروری جهت حفظ سلامتی در محیط کار ، در حین مطالعه ، زندگی روزمره و ... میباشد.
توانائی استفاده این دستگاه در نقاطی که سایر ماساژرهای برقی غیر قابل استفاده میباشند مانند : زیر چانه- کف سر- زانوها- آرنج - قوزک پا و سایر
امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد توانسته مینی ماساژر هوشمند را در جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار داد زیرا:
این ماساژور هم با باتری و هم با usb
قادر به کار کردن است.
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر ، حسابداران ، کارمندان ، معلمان ، تمامی گروههای سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار طولانی و
افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند. این محصول بر اساس تئوری نقاط اصلی در طب سوزنی با بهره گیری از تکنولوژی
پیشترفته کشور آلمان در مراحل طراحی وساخت و با اقتباس از کارکرد لرزش و ماساژ باعث فعال شدن سلولها افزایش عمل اکـسیژن
رسانی و تغذیه بیشتر خون که باعث بهبود سلامتی وافزایش طول عمر میگردد ساخته شده است.
این دستگاه جهت تسکین دردهای عضله ، فلج بلز ، بی حسی موضعی ، سوخت وساز بیشتر چربیهای زیر پوست ، افزایش رشد
موها وتقویت عضلات تمامی نقاط بدن انسان کارائی فراوانی دارد.که تمامی این توانائیهای منحصر به فرد این دستگاه مدیون طراحی ویژه در
ساختار بدنه و موتور پر قدرت آن می باشد..
ماساژور طرح شاندرمن
shanderman
orginal اورجینال
مینی ماساژور هوشمند شاندرمن . -سبک-زیبا
-کم مصرف-قابل انعطاف-مناسب برای تمام نواحی بدن
...ضد درد و رفع خستگی عضلانی ...
این دستگاه از جدید ترین محصولات در زمینه
مراقبتهای بهداشتی فردی تولید شده و با استفاده خلاقانه
از علم مهندسی بیونیک ، فیزیک و طب سنتی است
،این دستگاه یک وسیله ضروری جهت حفظ سلامتی در محیط کار
،در حین مطالعه ،زندگی روزمره و ... میباشد.
توانائی استفاده این دستگاه در نقاطی که سایر
ماساژرهای برقی غیر قابل استفاده میباشند مانند :
زیر چانه- کف سر- زانوها- آرنج - قوزک پا
و سایر امتیازات ویژه این دستگاه که در بالا به آن اشاره شد
توانسته مینی ماساژر هوشمند را در
جایگاه رقابت با سایر ماساژرها قرار دهد.
قابل اتصال به usb کامپیوتر به عنوان منبع تغذیه
مورد استفاده اپراتورهای کامپیوتر،حسابداران
،کارمندان،معلمان،تمامی گروههای
سنی بالای 7 سال به ویژه پرسنل با ساعات کار
طولانی و افرادی که در محیط کار زود خسته می شوند.
مینی ماساژور هوشمند شاندرمن . -سبک-زیبا
-کم مصرف-قابل انعطاف-مناسب برای تمام نواحی بدن
-ضد درد و رفع خستگی عضلانی- از کلیه
با این ماساژور در هر زمان و هر مکانی میتوانید
قسمت های مختلف بدن را ماساژ داده و درد
، خستگی و کوفتگی را به راحتی از بین ببرید .
از این وسیله می توانید هر روز در حین کار روزانه
و پس از اتمام کار در منزل برای احساسی
لذت بخش و استراحتی کامل بهره ببرید.
همچنین این ماساژور برای رفع درد
عضلات پا ، کمر ، کتف ، گردن و ... بسیار مفید است.
قابل اتصال به usb کامپیوتر به عنوان منبع تغذیه
یا استفاده از سه باطری نیم قلم
مشخصات کلی:
ماساژور جهت شانه ها و پاها و کمر و پشت و دستها و غیره
دکمه روشن و خاموش
سرعت ویبره : 3600 RPM
بدون نیاز به باتری
فقط با برق یواس بی 4 الی 5 ولت
اندازه : 85*43 میلیمتر
وزن : 147 گرم
اندازه کابل : 1.5 متر

کد کالا :    3-0297

قيمت :  7,000   تومان

خرید « ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor » از طريق فروتل

فروتل حلقه اتصال خریدار و فروشنده
الكترونيك و ديجيتال
بازار ويژه كودكان

محتویات USB MASSAGOR فروش عمده ماساژور یو اس بی درباره ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من کار کردن با USB MASSAGOR سشوار آرايش فروش عمده USB MASSAGOR کار کردن با USB MASSAGOR فروش USB MASSAGOR ناخنگير خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اصل فروش پستی ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی پخش عمده ماساژور یو اس بی خانم درباره ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من آموزش استفاده USB MASSAGOR موچين خرید آنلاین نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ايروبيك آشپزي خرید با قیمت مناسب USB MASSAGOR خرید کلی ماساژور یو اس بی رژ گونه قیمت فروش USB MASSAGOR پخش عمده ماساژور یو اس بی خرید و فروش USB MASSAGOR مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی خط چشم عطر مناسبترین قیمت USB MASSAGOR محتویات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان قیمت USB MASSAGOR موچين نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی متعلقات USB MASSAGOR عروس فروش کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی درجه 1 خرید آنلاین ماساژور یو اس بی محتویات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من عکـس USB MASSAGOR نمایندگی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی خرید با تخفیف USB MASSAGOR خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تافت اتو مو ویژگیهای ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درباره USB MASSAGOR تله شاپینگ ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor ویژگیهای USB MASSAGOR خرید USB MASSAGOR راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تصاویر ماساژور یو اس بی بافت خرید ارزان ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی با تخفیف فروش اینترنتی USB MASSAGOR کار کردن با ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش پستی ماساژور یو اس بی رژ مش آموزش استفاده USB MASSAGOR خرید آنلاین ماساژور یو اس بی فروش ماساژور یو اس بی ویژگیهای ماساژور یو اس بی خليجي ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه 1 خرید ماساژور یو اس بی اصل خرید ارزان قیمت USB MASSAGOR راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی قیمت خرید ماساژور یو اس بی درباره دستگاه ماساژور یو اس بی خرید با تخفیف USB MASSAGOR قیمت فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با قیمت مناسب تله شاپ دختر فروش پستی USB MASSAGOR نحوه کار USB MASSAGOR خرید عمده USB MASSAGOR خرید USB MASSAGOR فروش اینترنتی USB MASSAGOR عکـس USB MASSAGOR کار کردن با ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ابرو خرید آنلاین USB MASSAGOR خرید ارزان USB MASSAGOR خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی تصاویر ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ارايش عروس ماساژور یو اس بی درجه یک مام درباره دستگاه USB MASSAGOR بافت قیمت فروش ماساژور یو اس بی فروش ماساژور یو اس بی توضیحات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید و فروش تله شاپ خرید عمده ماساژور یو اس بی هايلايت درباره USB MASSAGOR USB MASSAGOR درجه یک قیمت فروش ماساژور یو اس بی نمایندگی ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من اصل USB MASSAGOR درجه 1 خرید پستی USB MASSAGOR رژ گونه خرید ماساژور یو اس بی اپيلاسيون فر عکـس ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی خرید خرید اینترنتی سفارش آنلاین کار کردن با ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی با تخفیف خرید کلی USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی اصل عربي چشم قیمت خرید ماساژور یو اس بی ادكلن خرید پستی متعلقات USB MASSAGOR نحوه کار ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فارسی ابرو ضد آفتاب توضیحات ماساژور یو اس بی فروش کلی ماساژور یو اس بی خرید USB MASSAGOR با قیمت مناسب مناسبترین قیمت USB MASSAGOR لوازم آرايشي و بهداشتي بابيليس خرید آنلاین ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی درباره ماساژور یو اس بی خرید اینترنتی USB MASSAGOR خرید USB MASSAGOR با قیمت مناسب خرید آنلاین درباره دستگاه USB MASSAGOR متعلقات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من سفارش خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی فروش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید آنلاین پخش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تاژ خرید پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت خرید USB MASSAGOR خرید پستی USB MASSAGOR عطر ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه یک خرید و فروش خط چشم نمایندگی USB MASSAGOR هنر بانو خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی نحوه کار ماساژور یو اس بی خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من هايلايت خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من USB MASSAGOR خط خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش کلی USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی با قیمت مناسب پخش عمده USB MASSAGOR خرید و فروش ماساژور یو اس بی راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من بابيليس زن ريمل لب پخش عمده USB MASSAGOR متعلقات ماساژور یو اس بی خانم ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه یک تصاویر USB MASSAGOR مام خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی تاژ USB MASSAGOR درجه 1 توضیحات ماساژور یو اس بی سفارش خرید و فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من آموزش استفاده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید کلی USB MASSAGOR توضیحات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من لب فروش توضیحات USB MASSAGOR پخش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی عکـس ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من رژ خرید با قیمت مناسب USB MASSAGOR اتو مو خرید پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من سشوار خرید خرید کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ویژگیهای USB MASSAGOR خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تافت خرید کلی ماساژور یو اس بی عکـس ماساژور یو اس بی هنر بانو ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من عکـس ماساژور یو اس بی نمایندگی USB MASSAGOR سفارش آنلاین خرید ارزان قیمت ماساژور یو اس بی خرید USB MASSAGOR اصل راهنمای استفاده از ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید آنلاین فروش عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نحوه کار ماساژور یو اس بی نمایندگی فروش USB MASSAGOR خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با قیمت مناسب خرید و فروش ماساژور یو اس بی درباره ماساژور یو اس بی اپيلاسيون فروش اینترنتی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من مو کار کردن با ماساژور یو اس بی خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با تخفیف USB MASSAGOR درجه یک نحوه کار ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ارزان ماساژور یو اس بی فر مش ویژگیهای ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من ماساژور یو اس بی دسته دار 3 سر طرح شاندر من Usb Massagor تله شاپینگ تصاویر ماساژور یو اس بی زن فارسی ویژگیهای ماساژور یو اس بی خرید آنلاین USB MASSAGOR خياطي فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من با تخفیف خرید عمده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من آرايش ماساژور یو اس بی درجه یک لوازم آرايشي و بهداشتي فروش پستی USB MASSAGOR خرید آنلاین ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من توضیحات USB MASSAGOR خرید و فروش USB MASSAGOR آموزش استفاده ماساژور یو اس بی خرید اینترنتی ماساژور یو اس بی بافتن مو خرید پستی ماساژور یو اس بی فروش USB MASSAGOR ناخنگير راهنمای استفاده از USB MASSAGOR خرید عمده ماساژور یو اس بی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درجه 1 تصاویر USB MASSAGOR قیمت خرید ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من واكس مو متعلقات ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من USB MASSAGOR خرید ارزان ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید اینترنتی خرید ارزان USB MASSAGOR خرید اینترنتی USB MASSAGOR محتویات USB MASSAGOR نمایندگی ماساژور یو اس بی نمایندگی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت فروش USB MASSAGOR مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خياطي بانو مناسبترین قیمت ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من دختر محتویات ماساژور یو اس بی خرید عمده USB MASSAGOR نمایندگی فروش USB MASSAGOR خرید پستی ماساژور یو اس بی درباره دستگاه ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش کلی ماساژور یو اس بی نمایندگی فروش ماساژور یو اس بی قیمت فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من درباره دستگاه ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من تصاویر ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من قیمت خرید USB MASSAGOR خرید با قیمت مناسب ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من بافتن مو ريمل آشپزي خرید USB MASSAGOR با تخفیف ضد آفتاب محتویات ماساژور یو اس بی خرید پستی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید ماساژور یو اس بی با قیمت مناسب مو خليجي فروش عمده ماساژور یو اس بی ايروبيك خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خط خرید ارزان ماساژور یو اس بی خرید USB MASSAGOR اصل راهنمای استفاده از USB MASSAGOR متعلقات ماساژور یو اس بی درباره دستگاه ماساژور یو اس بی آموزش استفاده ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من خرید USB MASSAGOR با تخفیف ادكلن چشم واكس مو ارايش فروش خرید با تخفیف ماساژور یو اس بی آموزش استفاده ماساژور یو اس بی بانو فروش کلی ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من نحوه کار USB MASSAGOR عربي ماساژور یو اس بی درجه 1 خرید و فروش ماساژور یو اس بی سه 3 سر شاندر من فروش کلی USB MASSAGOR فروش عمده USB MASSAGOR